top of page
  • info139933

Ontwerp een professionele blog

Als het op ontwerpen aankomt heeft Wix Blog alles wat je nodig hebt om je blogposts te stylen en zo aandacht van je lezers te grijpen. Ontdek onze uitgebreide ontwerpfuncties.

Kies uit verschillende layouts


Je blogfeed heeft vele responsieve indelingen om uit te kiezen. Kies de lay-out die het beste bij je past in de blog feed-instellingen. De 'Redactioneel indeling' helpt je lezers om interessante posts snel te vinden. Of ga voor een 'Naast elkaar-indeling' waar lezers naar beneden kunnen scrollen en de posts één voor één zien. Zodra je er een hebt gekozen kun je de instellingen aanpassen om de indeling verder te personaliseren.


Je kunt in de instellingen kiezen wat je wilt weergeven op je blogfeed, zoals een blogmenu, auteursnaam, likes, weergaven, en meer.


Personaliseer je postpagina


Ga naar de postpagina in de Editor om de instellingen voor je posts te personaliseren. Als je hier iets aanpast worden de inhoud en het ontwerp van al je posts in een keer aangepast.


Houd lezers betrokken door ze opmerkingen te laten plaatsen en je posts op sociale media te delen. Je kunt ook gerelateerde posts en tags weergeven aan de onderkant van je posts om lezers meer van je blog te laten ontdekken en te blijven lezen.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page