top of page

Beleidsregels bij 2reco4

Wat je moet weten

Bij 2reco4 willen we onze klanten een heerlijke shoppingervaring bieden, zodat ze keer op keer terugkomen naar onze winkel. Daarom geloven we dat ons winkelbeleid eerlijk, helder en transparant hoort te zijn. Hieronder vind je een lijst met onze beleidsregels. Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden - aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!

Surgery

Ons verzendbeleid

Hoe werkt het

Hier komt jouw verzendbeleid. Dit is de plek om informatie te geven over verzendmethodes, verpakkingen en kosten. Houd het kort en gebruik duidelijke taal om het vertrouwen van je klanten te winnen zodat ze vaker terugkomen!

Contact

Retourneren en terugbetalingen

Hoe het werkt

Hier komt jouw retourbeleid. Je kunt hier beschrijven hier wat klanten moeten doen als ze zich hebben bedacht, of wanneer ze niet tevreden zijn met hun aankoop. Heldere regels stellen klanten gerust zodat ze zonder problemen een bestelling kunnen plaatsen en dat later nog eens doen!

Contact

Imprint

Template voor uw imprint

2reco4
Hoofdweg 12
5571 PG, Zwolle
Nederland
Telefoon: +31 (0) 456 573442
E-mail: info@mijnbedrijf.com
Website: www.wixisstunning.com
Bevoegde vertegenwoordiger: M. Beemer
KVK-nummer: 12345678
Bevoegde rechtbank: Rechtbank Overijssel
Indien beschikbaar: BTW-nummer
BTW-wet: Wet op de Omzetbelasting

​Dit is een imprint. Een imprint is in sommige regio's wettelijk verplicht. Dit template bevat alleen algemene informatie en voorbeeldteksten en is niet gereed voor publicatie. De informatie in een imprint is afhankelijk van uw bedrijfs- of websitetype. We raden u aan juridisch advies in te winnen om u te helpen bij het begrijpen van de imprint en het helpen opstellen van uw imprint.

Meer informatie

Ons privacybeleid

Jouw gegevens zijn veilig

Hier komt jouw privacybeleid. Dit is een prima plek om je klanten te informeren over hoe je hun persoonsgegevens gebruikt, opslaat en beveiligt. Voeg details toe, zoals hoe er gebruik wordt gemaakt van externe partijen om betalingen te verifiëren, of over de manier waarop gegevens van klanten worden verzameld en gebruikt nadat de aankoop voltooid is.

De privacy van je gebruikers is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, dus neem de tijd om een nauwkeurig en gedetailleerd beleid te schrijven. Gebruik duidelijke taal zodat ze met vertrouwen kunnen shoppen, keer op keer!

Meer informatie
bottom of page